Ce purtam in 2017?

Postat de Claudia M 29/06/2017 0 Comentarii
Sandalele Glitter

 

Vara, glitterul este o alegere foarte inspirata, totul straluceste, iar acum mai mult ca oricand acest lucru este nu doar permis ci si in tendinte. Se poarta toata glitterele in functie de hainele din garderoba, cele inchise la culoare se asorteaza usor cu glitterele pruna, negru sau negru multicolor, iar cele deschise la culoare merg de minune cu glitter multicolor, glitter piersica, glitter argintiu sau glitter funny.

 

 

 

 

Sandalele Nude si sandalele rosii

 

Nude nu se demodeaza niciodata, acelasi lucru il putem spune si despre rosu. Cele doua culori pot fi asortate cu usurinta iar rezultatul depinde doar de imaginatia si de talentul tau :) si am vazut pana acum atat de multe combinatii frumoase incat mi-ar fi si greu sa numesc doar cateva.

 

 

 

 

Sandalele Rose Quartz

 

Rose Quartz este culoarea anului 2016, cu toate acestea fiind o culoare extrem de placuta pentru vara se poarta la fel de bine si in 2017, am putea spune chiar ca este perfect in tendinte. Rose Quartzul este o reintrepretare a bejului, un roz diafan ce ofera oportunitatea asocierii multor culori.

 

 

 

 

 

Sandalele Metalizate

 

Musthave clar ! Cum sa treaca vara aceasta si sa nu ai macar o pereche de metalizate ? Mai ales ca anul acesta fiind in tendinte, gama noastra de sandale cuprinde o multitudine de nuante de la cele deschise la cele foarte inchise. Te asigur ca metalizatele se vor puta si anul viitor deci nu trebuie sa iti faci probleme ca nu le vei mai putea purta.

 

 

 

 

 

Sandalele Gotas sau picaturi de ploaie

 

O inovatie a acestui an, sandalele cu picaturi de ploaie (cum imi place mie sa le numesc) sunt reflexia tendintei anului 2017. « Chic and glamour » este descrierea perfecta a acestor modele care pot fi gasite pe 3 nuante. Ramane doar sa o alegi pe cea potrivita ….si stiu ca nu este usor :)

 

 

 

 

 

Sandalele Greenery (verde pe romaneste)

 

Verde este culoarea anului 2017, este proaspat, racoritor si revigorant. Ce imi place cel mai tare este ca merge de minune si la mamici si la bebici (baietei si fete) dar si la tatici.

 

 

 

 

 

Lista mea ar putea continua dar mai lasam si pentru data viitoare. Acum ramane sa decizi tu care este favorita ta, iar de parca nu era suficient de greu sa alegi am mai introdus si modelele chat pe langa cele clasice, alaturi de modelele cu platforma. Spor la shopping si la clatit ochii !

 

PS : astept si poze cu alegerile voastre si felul in care le purtati si plimbati.

Cu drag,

Claudia M.

 

 

Lasa un Comentariu