6 sfaturi pentru cadoul perfect!

Postat de Claudia M 14/12/2016 0 Comentarii Shopping,Brand,Produse noi,

 

 

 

 

6 sfaturi pentru cadoul perfect!

 


A inceput frenezia cadourile si o data cu ea intrebarea:”Ce sa cumpar mamei, sotului, iubitei, surorii etc?” . Ei bine, la intrebarea asta nu exista raspuns corect si raspuns gresit, ci mai degraba, cum imi place mie sa spun, exista momente cu inspiratie…sau nu.


Si ca sa fie mai usor sa te inspiri probabil te-ai si decis sa citesti articolul asta si sa obtii cele mai bune sfaturi. Dar hai mai bine sa intram direct in subiect:

  • Fa-ti o lista cu oamenii carora doresti sa le faci sau sa le cumperi un cadou.
  • Fa-ti un buget, fie incepi cu un buget global pe care il repartizezi in functie de diverse criterii (asa stii ca te incadrezi intr-o suma anume), fie incepi de la un buget per persoana. Atentie in cazul variantei 2 risti sa ajungi la un buget peste asteptari.
  • La pasul 3 eu as sugera sa asociezi fiecare persoana din lista cu cate o culoare. Este mai usor asa sa pornesti cautarea cadoului perfect. Sigur, daca stii deja ce isi doreste persoana si ii poti oferi, solutia este gata. 
  • Iti sugerez sa alegi cadourile unicat, lucrate manual sau chiar personalizate. Persoana care le va primi va sti ca le-ai ales cu sufletul in primul rand si mai ales ca acel cadou este mai mult decat un simplu obiect.
  • Grabeste-te, fiind o perioada in care toata lumea cumpara risti sa nu primesti la timp produsele dorite.
  • Ofera totul cu dragoste.

 

Cam atat am avut de zis. Aa ! Era sa uit si ar fi fost pacat ! Recomand coronitele noastre lucrate manual insotite de un certificat « hand-made », gentile in diverse culori (imposibil sa nu gasesti ceva sa iti placa) si bieninteles ghetutele fermecate aducatoare de noroc !  

 

 

Spor si inspiratie.

 

Claudia

 

Lasa un Comentariu