Slow Fashion si RIA MENORCA

Postat de Claudia M 28/02/2023 0 Comentarii

Cel mai probabil ai auzit deja de Slow Fashion si ai vazut #slowfashion pe care il folosim atat de des in postarile noastre de Instagram. Slow Fashion este considerata a fi o continuare a modei sustenabile. Astazi, se distinge prin incaltaminte si imbracaminte de calitate, fabricate local, produse la scara mai mica si cu timpi de productie mai lenti.

 

Ria Menorca, brandul sandalutelor noastre, tese povesti si creeaza stiluri din 1947 si se incadreaza cu succes in spiritul Slow Fashion. Incaltamintea este produsa local in Menorca de catre mesteri artizani iscusiti. Mare parte din procesul de baza al productiei este manual, foarte putin automatizat si asistat de masini.

 

Cu toate ca sandalutele respecta traditia de productie, an de an Ria Menorca isi actualizeaza colectia, imbinand traditia cu tendintele. Una dintre principalele caracteristici ale RIA Menorca este cea de inovare in design și moda, avand o colecție de aproximativ 300 de modele de diferite sandale Avarca in fiecare sezon.

 

Anul acesta colectia este inspirata de femeia moderna, activa care doreste sa fie vazuta si admirata pastrandu-si in acelasi timp confortul. Te vom surprinde in curand cu noua colectie, dar pana atunci vom reveni cu imagini din spatele scenei. trebuie doar sa continui sa ne urmaresti.

Ce culori ai vrea sa vezi in vara lui 2023? :)

Lasa un Comentariu