Termeni si Conditii - Buletin informativ/Newsletter

4. Buletin informativ/Newsletter 

Primirea buletinului informativ presupune completarea unui formular de catre Utilizator sau Client si acceptarea neconditionata a documentului, in cazul in care nu si-a exprimat deja acest acord. 

Datele preluate de la Utilizator sau Client in scopul expedierii buletinului pot si vor fi folosite de catre AVARCA SANDALE in limitele Politicii de confidentialitate. 

Renuntarea la primirea buletinului informativ de catre Utilizator sau Client, se poate face in orice moment: 

Folosind legatura special destinata din cadrul oricarui buletin informativ primit. 

Prin modificarea acceptului sau de a primi buletinul si folosind pagini din zonele restrictionate, prin folosirea contului. 

Prin contactarea AVARCA SANDALE, conform cu informatiile de contactare, si fara nici o obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.   

Renuntarea la primirea buletinului informativ nu implica renuntarea la acceptul dat pentru document. 

AVARCA SANDALE isi rezerva dreptul de a selectiona persoanele carora va trimite buletinul informativ cat si dreptul de a elimina din baza sa de date orice Utilizator sau Client care si-a exprimat anterior consimtamantul de a primi buletinul informativ, fara nici un angajament ulterior din partea AVARCA SANDALE, sau a vreunei notificari prealabile a acestuia. 

AVARCA SANDALE nu va include in buletinele sale informative transmise Utilizatorului sau Clientului, nici un alt fel de material publicitar sub forma de continut care sa faca referire la vreun tert care nu este partener al AVARCA SANDALE, la momentul expedierii buletinului.