Termeni si Conditii - Comanda online

8. Comanda online 

Clientul poate efectua comenzi de produse comercializate la un moment dat, exclusiv pe site. 

Prin finalizarea comenzii Clientul consimte ca toate datele furnizare de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii comenzii, denumita in cadrul acestui document si comanda emisa. 

Prin finalizarea comenzii Clientul consimte ca AVARCA SANDALE poate sa il contacteze, in urmatoarele scopuri / situatii, prin orice mijloc disponibil / agreat de AVARCA SANDALE, in functie de scop/situatie: 

Validarea disponibilitatii produselor si a cantitatilor achizitionate de Client.  

Validarea de catre Client a contravalorii comenzii efectuate si incluzand in functie de situatie si alte servicii cu valoare adaugata (i.e. transport, etc)  

Stabilirea de comun acord a detaliilor de livrare a produselor.  

AVARCA SANDALE poate denunta automat comanda efectuata de catre Client, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in urmatoarele cazuri:  

- Datele furnizate de catre Client, pe site sunt incomplete sau incorecte  

- Activitatea Clientului pe site poate si/sau produce daune de orice natura de partea AVARCA SANDALE si/sau partenerilor acestuia 

- fara nicio justificare.  

Clientul poate renunta la o comanda efectuata, atunci cand este/daca este contactat. 

Din momentul in care Clientul valideaza contravaloarea comenzii efectuate sau in care AVARCA SANDALE informeaza Clientul cu privire la comanda sa validata, comanda acestuia devine Contract la Distanta, aplicandu-se astfel definitiile cuprinse in O.U.G (Ordonanta de urgenta a Guvernului ) nr. 34/2014, denumit in cuprinsul acestui document Contract, la care se anexeaza, dar fara a se limita la, prezentele Termeni si Conditii. 

Detaliile de livrare a produselor incluzand dar nelimitandu-se la timpul necesar livrarii nu constituie o obligatie contractuala din partea AVARCA SANDALE, fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in cazul in care oricare parte poate fi sau este prejudiciata in orice mod de pe urma incalcarii acestora.  

In cazul in care un Client isi modifica datele personale, folosind formularele disponibile pe site, toate contractele in derulare existente la acel moment, isi pastreaza datele definite/acceptate de catre Client inainte de momentul modificarii.