Termeni si Conditii - Contact

3. Contact 

AVARCA SANDALE publica pe site datele complete si corecte de identificare si contactare a sa de catre Client sau Utilizator. 

Prin utilizarea formularului de contact sau al serviciului prezent pe site, Utilizatorul sau Clientul permite AVARCA SANDALE sa il contacteze prin orice mijloc disponibil incluzand si mijloace electronice. 

Completarea partiala sau integrala a formularului de contact si trimiterea acestuia nu reprezinta in nici un fel un angajament din partea AVARCA SANDALE de a contacta Accesarea siteului, folosirea informatiilor prezentate in cadrul acestuia, vizitarea paginilor sau trimiterea de e-mail-uri sau notificari adresate AVARCA SANDALE se realizeaza in mod electronic, telefonic, sau orice alt mod de comunicare disponibil Utilizatorului sau Clientului si AVARCA SANDALE, considerandu-se astfel ca acesta consimte primirea notificarilor din partea AVARCA SANDALE in modalitate electronica si/sau telefonica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site. 

AVARCA SANDALE isi rezerva dreptul de a nu raspunde tuturor solicitarilor de orice natura, primite prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc).