Termeni si Conditii - Frauda si SPAM

14. Frauda si SPAM 

Calitatea serviciilor de hosting, link-urile catre alte site-uri, erori de functionare 

Site-ul AVARCA SANDALE este gazduit de serverele unei terte firme. AVARCA SANDALE nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari ale scripturilor programate. AVARCA SANDALE nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului AVARCA SANDALE. AVARCA SANDALE nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul www.avarcasandale.ro. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza. 

 

Abonarea si dezabonarea la newsletter 

Abonare si dezabonarea la newsletterul site-ului www.avarcasandale.ro este gratuita si voluntara, si implica acceptarea urmatorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui email. Mesajele trimise respecta legea Comertului Electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala asa cum este ea stipulata de legislatia romaneasca si internationala. 

 

Utilizarea newsletterului se face in aceleasi conditii de limitare a raspunderii din punctul de vedere al continutului precum se autorizeaza si folosirea site-ului, in conditiile prevazute de prezentul document, iar politica de confidentialitate este descrisa pe larg in sectiunea urmatoare. AVARCA SANDALE detine toate drepturile asupra continutului newsletterului trimis catre abonati in aceleasi conditii ca si pentru informatiile publicate pe site, in concordanta cu prevederile acestui document. 

 

Abonatii newsletter-ului AVARCA SANDALE pot retrimite aceste comunicari comerciale si altor persoane, pe raspunderea lor, si in conditiile in care nu au modificat nici structura, nici continutul mesajelor respective. Persoanele care au primit de la abonatii newsletter-ului AVARCA SANDALE mesajele comerciale, se considera ca au fost informate in prealabil de catre abonati despre prevederile prezentului articol. In acest context, AVARCA SANDALE nu poate fi facut raspunzatoare sub nici o forma de actiunile abonatilor sai. 

 

AVARCA SANDALE isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul oricarui abonat la newsletter, daca are orice fel de motive pentru a crede ca abonatul respectiv nu respecta prevederile prezentului document. 

 

 

14.1. AVARCA SANDALE nu solicita Clientilor sau Utilizatorilor sai prin nici un mijloc de comunicare (e-mail/telefonic/SMS/etc) informatii referitoare la date confidentiale, conturi/carduri bancare sau parole personale. 

14.2. Clientul / Utilizatorul isi asuma intreaga responsabilitate pentru divulgarea unui tert a datelor sale confidentiale. 

14.3. AVARCA SANDALE declina orice responsabilitate, in situatia in care un Utilizator / Client ar fi / este prejudiciat sub orice forma de catre un tert care ar pretinde ca este/reprezinta interesele AVARCA SANDALE. 

14.4. Clientul sau Utilizatorul va informa AVARCA SANDALE asupra unor asemenea tentative, folosind datele de contact. 

14.5. AVARCA SANDALE nu promoveaza SPAM-ul. 

14.6. Orice utilizator/client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site poate opta pentru stergerea acesteia. 

14.7. Comunicarile realizate de catre AVARCA SANDALE prin mijloace electronice de comunicare la distanta (i.e. e-mail) contin datele de identificare complete si conforme ale expeditorului sau legaturi catre acestea, la data transmiterii continutului. 

14.8. Urmatoarele scopuri atinse sau nu vor fi considerate tentativa de fraudare a siteului/continutul si/sau AVARCA SANDALE si se va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat sa sau a(u) atins acest(e) scop(uri): 

14.8.1. de a accesa datele de orice tip ale altui utilizator/Client prin folosirea unui cont sau prin orice alta metoda. 

14.8.2. de a altera sau altfel modifica continutul siteului sau Continutului expediat prin orice metoda de catre AVARCA SANDALE catre Utilizator / Client 

14.8.3. de a afecta performantele serverului/serverelor pe care ruleaza siteul 

14.8.4. de a accesa sau a divulga oricarui tert care nu are autoritatea legala necesara, continutul expediat prin orice mijloc de catre AVARCA SANDALE catre Utilizator/ Client atunci cand acesta nu este destinatarul legitim al continutului.