Termeni si Conditii - Limitare de responsabilitate

15. Limitare de responsabilitate 

15.a. AVARCA SANDALE nu poate fi tinuta responsabila in fata nici unei persoane fizice sau juridice care foloseste sau se bazeaza pe continut. 

15. b. AVARCA SANDALE nu poate fi tinuta responsabila pentru orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu /etc) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei de tip continut prezentata sau nu pe site sau pentru orice tip de erori sau omisiuni in prezentarea continutului care pot conduce la orice fel pierderi. 

15. c. In cazul in care un Utilizator/Client considera ca un Continut expediat prin orice mijloc de catre AVARCA SANDALE, violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, acesta poate sa contacteze pentru detalii AVARCA SANDALE, conform detaliile de contact, astfel incat AVARCA SANDALE sa poata lua o decizie in cunostinta de cauza. 

15. d. AVARCA SANDALE nu garanteaza utilizatorului sau clientului acces pe site sau la serviciu si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial si/sau integral continutul, de a reproduce partial sau integral continutul, de a copia, sau de a exploata orice continut in orice alta maniera, sau de a transfera vreunui tert orice continut asupra caruia are si/sau a obtinut acces, in baza unui acord de utilizare, fara acordul prealabil scris al AVARCA SANDALE. 

15. e. AVARCA SANDALE nu raspunde de continutul, calitatea sau natura altor site-uri la care se ajunge prin legaturi din continut, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii acestora. 

15. f. AVARCA SANDALE este exonerata de orice vina in cazul utilizarii siteurilor si/sau al continutului transmis catre Utilizator sau Client prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc), prin intermediul siteurilor, e-mail-ului sau al unui angajat al AVARCA SANDALE, atunci cand aceasta utilizare a continutului poate sau produce pagube de orice natura de partea Utilizatorului, Clientului si/sau oricarui tert implicat in acest transfer de Continut. 

15. g. AVARCA SANDALE  nu ofera niciun fel de garantii directe sau indirecte ca: 

15.g.1. serviciul/produsul va fi potrivit cerintelor clientului 

15.g.2. serviciul/produsul va fi neintrerupt, sigur sau fara erori de orice fel 

15.g.3. produsele/serviciile obtinute gratis sau contracost prin intermediul serviciului vor corespunde cerintelor sau asteptarilor clientului 

15.h. Operatorii, administratorii si/sau proprietarii site-ului nu sunt sub nici o forma responsabili pentru relatiile sau consecintele acestora rezultand din, dar nelimitandu-se la, achizitii, oferte speciale, promotii, promovari, sau oricare alt tip de relatie / legatura / tranzactie / colaborare / etc. care pot aparea intre client sau utilizator si oricare dintre cei care isi fac promovare directa sau indirecta prin intermediul siteului.