Termeni si Conditii - Politica Generala

 
1. POLITICA GENERALA 
Acest document stabileste termenii si conditiile de utilizare ai siteului/continutului/serviciului de catre utilizator sau client, in cazul in care acesta nu dispune de un alt acord de utilizare valid, incheiat intre AVARCA SANDALE si acesta. 
Accesul la serviciu se face exclusiv prin accesarea siteului public www.avarcasandale.ro. 
Folosirea, inclusiv dar nelimitandu-se la accesarea, vizitarea si vizualizarea, continutului/serviciului, implica aderarea utilizatorului sau clientului la prezentele termene si conditii in afara de cazul in care continutul respectiv nu are conditii de folosire distinct formulate. 
Prin folosirea siteului/continutului/serviciului, Utilizatorul sau Clientul este singurul responsabil pentru toate activitatile care decurg prin folosirea acestuia. De asemenea, acesta raspunde pentru orice daune materiale, intelectuale sau electronice sau de orice alta natura produse siteului, continutului, serviciului, AVARCA SANDALE sau oricarui tert cu care AVARCA SANDALE are incheiate contracte, in conformitate cu legislatia romana in vigoare. 
In cazul in care Utilizatorul sau Clientul nu este de acord si/sau nu accepta si/sau isi revoca acceptul dat pentru document: 
Acesta renunta la: accesul la serviciu, alte servicii oferite de AVARCA SANDALE prin intermediul siteului, primirea buletinelor informative si/sau comunicarilor din partea AVARCA SANDALE de orice natura (electronic, telefonic, etc), fara nicio garantie ulterioara din partea AVARCA SANDALE. 
AVARCA SANDALE va sterge toate datele care fac referire la acesta din baza sa de date, fara nici o obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese. 
Clientul / Utilizatorul poate reveni in orice moment asupra deciziei sale de a fi de acord si/sau a accepta documentul, sub forma in care acesta va fi disponibil in acel moment. 
Pentru a-si exercita dreptul prevazut la art 1.4, acesta poate sa contacteze AVARCA SANDALE, sau sa foloseasca legaturile din continutul primit de la AVARCA SANDALE destinate acestui scop. 
Clientul nu poate sa revoce acordul exprimat in favoarea documentului pe perioada derularii unui Contract, sau pana in momentul in care acesta nu va achita contravaloarea tuturor Contractelor neonorate fata de AVARCA SANDALE.